0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Fitinguri PPR cu Insertie

Beneficiile fitingurilor PPR cu inserție

Folosirea unor fitinguri PPR cu inserție se vede cel mai bine în lucrări de alimentare cu apă sau încălzire în care este nevoie de o rezistență suplimentară la presiune și temperatură. Inserția reprezintă un inel din oțel care are rol de întărire și susținere, de rigidizare și de sporire a rezistenței. Beneficiile imediate ale folosirii unor fitinguri PPR cu/fără inserție se traduc așadar în termeni de rezistență mecanică, stabilitate termică, rezistență chimică și durabilitate crescută a îmbinărilor sistemelor de alimentare.

Principalele diferențe între Fitingurile PPR cu Inserție și Fitingurile PPR fără Inserție

Prima și cea mai importantă diferența dintre o țeavă PPR cu inserție și țeavă PPR fără inserție este, desigur, inelul metalic folosit că armătură. În funcție de acest lucru, există și diferențe la nivel de rezistente, în sensul că un PPR cu inserție va fi întotdeauna mai bine pregătit să preia solicitările de tipul presiunii ridicate sau a temperaturilor. În plus, dacă vei căuta țeavă PPR cu inserție preț vei observa că aceasta va avea un cost mai mare decât cea fără inserție, iar greutatea țevii cu inserție este sensibil mai mare decât cea a țevii fără inserție.

FAQ

Cum funcționează sistemul de inserție al fitingurilor PPR și care sunt avantajele sale?

Sistemul de inserție al fitingurilor PPR funcționează ca o inserție metalică cu rol de suport împotriva cedării sau deformării țevii. Avantajele sunt ușor de observat, deoarece fitingurile PPR cu inserție sunt mai greu de deformat, fisurat sau rupt, sunt mai durabile și oferă o comportare mai bună la schimbări repetate de temperatură.

Sunt fitingurile PPR cu inserție compatibile cu toate tipurile de țevi și instalații?

În general se recomandă să discuți cu un specialist în instalații despre compatibilitatea țevilor, deoarece chiar și în cazul folosirii țevilor ppr și fitingurilor cu inserție pot exista situații în care fixarea și lipirea să nu fie posibile. În general însă aceste fitinguri ppr cu inserție pot fi proiectate pentru a fi compatibile cu diverse tipuri de materiale de țevi, conectarea făcându-se eficient și sigur
Suntem prezenti in toata Romania prin distribuitori si magazine fizice specializate.
Cere o oferta

Our Partners

Anpc SolSolutionare
TE-MA ROMÂNIA S.R.L.
Adresa: Prelungirea Ghencea 65, Bragadiru, jud. Ilfov
RegCom: J40/4075/2000
CUI: RO 12958415
teavainstalatii © 2024 toate drepturile rezervate
cross