0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni si Conditii

 1. Aspecte generale și detalii companie

Site-ul de prezentare www.teavainstalatii.ro. cuprinde orice fel de informaţii (texte, poze, baze de date, produse, preţuri, logo-uri, reclame), care constituie conţinutul paginii www.teavainstalatii.ro.. Informaţiile prezentate pe site-ul www.teavainstalatii.ro. (denumit în continuare Website) sunt proprietatea TE-MA ROMÂNIA S.R.L., cu sediul în Prelungirea Ghencea 65, Bragadiru, jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/4075/2000 și având Codul Unic de Înregistrare 12958415, atribut fiscal RO, denumită în continuare TE-MA Romania.

Orice preluare a conținutului (integrală sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de autor.

Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora și în alte limbi.

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obligă la respectarea acestora.

 1. Definiții

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni vor avea, dacă din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

Site: reprezintă Site-ul Internet aparținând TE-MA România, care se află la adresa www.teavainstalatii.ro., prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite/asigurate de către TE-MA România.

TE-MĂ România: reprezintă societatea TE-MA România S.R.L., cu sediul în Prelungirea Ghencea 65, Bragadiru, jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului Sibiu sub nr. J40/4075/2000 și având Codul Unic de Înregistrare 12958415, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează Site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea Site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii TE-MA Romania.

 1. Continutul Site-ului

Informațiile publicate pe Site sunt informații de interes general despre TE-MA România, produsele comercializate de aceasta, ale partenerilor săi, cât și alte informații considerate de TE-MA România ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

TE-MA România este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra Site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia precum și asupra tuturor Mărcilor înregistrate în nume propriu și publicate pe Site. Tot conținutul Site-ului este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor nr. 8/1996.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale TE-MA România, prevăzute de legislația în vigoare.

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi faţă de produsul vândut şi pot arăta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Informaţiile de pe acest Site pot conţine inexactităţi tehnice sau erori tipografice. Este posibil ca aceste informaţii să fie modificate periodic, iar modificările vor fi incluse în versiunile ulterioare. TE-MA ROMÂNIA poate aduce, în orice moment şi fără preaviz, îmbunătăţiri sau modificări produselor, serviciilor sau tehnologiilor descrise pe acest Site.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Acest Site este o creaţie intelectuală în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu completările și modificările ulterioare şi, ca atare, TE-MA ROMÂNIA, în calitate de autor al acestei creaţii originale, beneficiază de protecţie şi drepturi prevăzute prin lege.

Conținutul Site-ului TE-MA România incluzând, dar fără a se limita la însemnele grafice, denumirile, mărcile (cum sunt, de exemplu: numele Site-ului și al companiei TE-MA România, simboluri, imagini, texte, fișiere multimedia) sunt proprietatea TE-MA România și nu pot fi preluate și/sau folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului Site au posibilitatea de a copia informații de pe acest Site, pentru a le folosi doar în scop personal, non-comercial și fără a le șterge sau a le modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest Site în alte scopuri decât de informare, respectiv utilizare în calitate de client, este strict interzisă.

Prin accesarea acestui Site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marcă comercială sau marca de servicii, texte, documente și fișiere media prezentate pe acest Site sunt deținute de către TE-MA România și nu pot fi utilizate de către utilizator, decât în scop informativ. TE-MA România va acționa prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor sunt încălcate.

Www.teavainstalatii.ro. oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest Site și nu îi conferă dreptul de a modifica parțial sau integral Site-ul, de a reproduce parțial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Site-ului www.teavainstalatii.ro., fără acordul scris al proprietarului acestuia.

În cazul în care TE-MA România conferă Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza într-un anumit fel conținutul Site-ului, acesta îl va utiliza numai în scopul în care acesta a fost definit și pe perioada definită în acord.

TE-MA România SRL este proprietarul drepturilor ataşate mărcilor, numelor de firme, denumirilor comerciale, firmelor şi ai altor drepturi de proprietate intelectuală, a căror existenţă şi validitate este recunoscută în mod expres de către toţi utilizatorii. Nu este făcută nicio altă menţiune despre drepturile referitoare la alte mărci, nume de firme, denumiri comerciale sau firme, indiferent dacă sunt înregistrate sau nu, şi care pot fi ataşate anumitor termeni sau însemne de pe acest Site. Totuşi, absenţa unei asemenea menţiuni nu implică în niciun caz faptul că aceste mărci, denumiri sociale, denumiri comerciale, firme, termeni sau însemne nu beneficiază de protecţie.

Toţi utilizatorii acestui Site recunosc şi admit în mod expres faptul că orice produs, serviciu sau tehnologie descrise în aceste documente pot face obiectul altor drepturi de proprietate intelectuală în beneficiul TE-MA România sau al unei terţe părţi. Nu se acordă aici niciun drept de utilizare a unor asemenea drepturi de proprietate intelectuală. Orice reproducere, totală sau parţială, a acestor mărci fără autorizaţia prealabilă în scris a TE-MA România este interzisă.

 1. Utilizarea Site-ului

UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze S-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

 1. Limitarea răspunderii TE-MA România S.R.L

Prin accesarea Site-ului sunteți de acord ca utilizarea să se facă pe propria răspundere. TE-MA România nu este responsabilă pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natură care pot apărea ca urmare a accesării sau navigării în Site sau prin intermediul descărcărilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, TE-MA România nu este responsabil de nicio daună provocată de viruși, bug-uri, acțiuni umane sau orice defecțiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defecțiuni sau întârzieri de comunicații în transmisiile pe dispozitive.

Toate informațiile și materialele conținute pe acest Site sunt furnizate în mod gratuit, fară niciun fel de garanție. Sub nicio circumstanță compania TE-MA România nu va fi responsabilă pentru nicio daună directă, indirectă, accidentală, specială care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest Site și nu va fi responsabilă de orice daune ce sunt rezultat a greșelilor, omisiunilor, întreruperilor, erorilor, defecțiunilor, întârzierilor în funcționare sau transmisie sau orice neîndeplinire de performanță a Site-ului.

Răspunderea pentru conținutul Site-ului: TE-MA România nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe Site, care nu sunt cauzate de culpa sa. UTILIZATORII pot găsi informații detaliate în magazinele partenerilor TE-MA România.

TE-MA România își rezervă dreptul să completeze și să modifice oricând orice informație de pe Site.

TE-MA România nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

 1. Funcționalitate Site

TE-MA România nu răspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefuncționării temporare a Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe Site.

 1. Proprietatea datelor cu caracter personal

TE-MA România poate solicita utilizatorilor comunicarea de date personale (nume, adresă, e-mail) doar în cazul în care aceștia doresc să contacteze compania, pentru a obţine anumite informaţii sau a primi anumite documente.

TE-MA România vă informează că datele personale pe care i le-aţi putea comunica online sunt destinate exclusiv utilizării de către aceasta companie, care este responsabilă de prelucrarea şi păstrarea lor. Aceste date nu vor fi comunicate unor terţi, cu excepţia celor care găzduiesc Site-ul sau care intervin asupra conţinutului acestuia ori îl gestionează. Aceşti terţi sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea acestor date şi nu pot în niciun caz să le utilizeze în alte scopuri în afară de funcţionarea sau gestionarea Site-ului.

TE-MA România se angajează să ia toate măsurile rezonabile pe care le are la dispoziţie pentru a păstra confidenţialitatea acestor date personale.

De altfel, TE-MA România vă reaminteşte că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, aveţi dreptul de a vă opune, de a accesa şi de a rectifica aceste date personale. Vă puteţi exercita acest drept în orice moment, trimiţând o scrisoare la adresa: Prelungirea Ghencea, nr 65, Bragadiru, jud. Ilfov.

Informații suplimentare cu privire la protecția datelor sunt cuprinse în documentul separat cu privire la protecția datelor.

 1. Colectarea datelor

Se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: Google Analitycs, aplicația de gestiune a newsletterului, prin formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc. Utilizăm adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra Site-ul, a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea Site-ului și publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP sunt anonimizate.

Când navigaţi pe site-ul www.teavainstalatii.ro., veţi face acest lucru într-un anonimat strict. Ca regulă generală, nu înregistrăm nicio informaţie personală în acest stadiu, nici măcar adresa dumneavoastră de e-mail. În schimb, browserul dumneavoastră ne furnizează automat informaţii despre tipul de calculator şi sistemul de operare utilizat.

Mai mult decât atât, integrăm în diferitele pagini ale Site-ului un sistem de „tag-uri”, care ne permite să aflăm ce pagini aţi consultat.

Aceste informaţii au scopul unic de a ne ajuta să ne îmbunătăţim Site-ul; ele rămân complet anonime şi sunt destinate exclusiv utilizării de către TE-MA România.

 1. Cookies

Pentru mai multe detalii accesați Politica de cookies.

Remarketing

În paginile website-ului www.teavainstalatii.ro., prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri pentru a afișa anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search. Atunci când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește aceste cookie-uri pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.teavainstalatii.ro..

În cazul în care vizitatorii site-ului TE-MA România nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, aceștia pot dezactiva afișarea anunțurilor prin Managerul preferințelor anunțurilor. Partenerii noștri nu vor colecta informații personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa poștală sau număr de telefon. În cazul în care vizitatorii site-ului TE-MA România nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de către partenerii noștri de publicitate, aceștia pot dezactiva afișarea anunțurilor folosind site-ul de aici.

 1. Notificări și acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa TE-MA România, acesta se obligă:

a) să confirme solicitanților, daca prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură data pe an;

b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 190 / 26.07.2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

c) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

 1. Alte dispoziții
 • Forță Majoră

TE-MA, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe Site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința TE-MA. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.teavainstalatii.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.teavainstalatii.ro, erorile de operare, grevă etc.

 • Legături către alte site-uri

TE-MA nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest Site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

 • Suspendarea accesului

Cu titlul de excepție, www.teavainstalatii.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul Site-ului sau la o parte a acestui conținut, în special la a lăsa review-uri.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale Site-ului www.teavainstalatii.ro. reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

 • Litigii

Legea aplicabilă

Relațiile contractuale dintre părți sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila vă fi trimis spre soluționare instanțelor competente.

 •  Securitate

Acest Site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe Site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline, cât și online. Toate informațiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, poziționat în partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.

Pentru mai multe informații privind standardele de securitate practicate pe acest Site accesează secțiunea Ajutor.

Utilizatorul www.teavainstalatii.ro. are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către TE-MA Romania, vă înceta utilizarea Site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească Site-ul, se considera că este de acord cu modificările efectuate.

Prezenta declaraţie poate fi modificată în orice moment. Vă invităm să o consultaţi în mod regulat, pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Suntem prezenti in toata Romania prin distribuitori si magazine fizice specializate.
Cere o oferta

Our Partners

Anpc SolSolutionare
TE-MA ROMÂNIA S.R.L.
Adresa: Prelungirea Ghencea 65, Bragadiru, jud. Ilfov
RegCom: J40/4075/2000
CUI: RO 12958415
teavainstalatii © 2024 toate drepturile rezervate
cross