0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Fitinguri PPR - Coturi PPR

Fitinguri PPR și coturi PPR - cât de important este materialul

Realizarea instalațiilor de apă comportă câteva aspecte foarte importante, cum ar fi materialul ales pentru realizarea acestora. Unul dintre cele mai bune materiale pe care le poți folosi pentru realizarea țevilor este polipropilenă, cunoscută și sub numele de țeavă PPR. În egală măsură este important ca și elementele de prinderere să fie realizate din același material și vorbim aici despre fitinguri PPR, mufă PPR, conectori PPR, teuri PPR și coturi PPR.

Este important ca sistemul de racorduri PPR să fie realizat din același material deoarece acesta poate garanta durabilitatea și rezistență întregului ansamblu de alimentare, aducând în plus și avantaje în termeni financiari și de eficiență a întreținerii.

Ce trebuie să știu înainte de a achiziționa fitinguri PPR?

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când vrei să cumperi fitinguri PPR este ideea de compatibilitate cu alte sisteme. În general țevile PPR necesită instalare cu fitinguri din același material, deoarece acest lucru asigură buna funcționare a sistemului. În plus, este nevoie să fii atent la diametrele fitingurilor, deoarece acestea trebuie să fie cu puțin mai mari decât cele ale țevilor, în ideea fixării corecte a acestora.

Întrebări frecvente despre fitinguri PPR

Alegerea elementelor pentru sisteme de apă presupune și alegerea accesoriilor potrivite precum: mufă rapidă ppr, ramificație triplă ppr, teuri ppr, cot cu talpă ppr etc. În ceea ce privește fitingurile pot apărea câteva întrebări suplimentare, despre care discutăm în cele ce urmează.

Cum se realizează unirea fitingurilor PPR cu țevile din PPR?

Ca și în cazul unirii țevilor, vorbim despre o fixare prin lipire la cald. Polipropilenă trebuie încălzită pentru a putea fi lipită, iar capetele de țeavă PPR sunt introduse la atingerea temperaturii dorite în interiorul fitingurilor, asigurându-se astfel fixarea în urmă răcirii.

Care este diferența între coturile fixe și cele mobile în sistemele PPR?

Într-un sistem de alimentare cu apă există două tipuri de coturi: coturi PPR fixe și coturi PPR mobile. Coturile fixe asigură structuri rigide, colțuri și unghiuri constante, în vreme ce coturile PPR mobile asigură un unghi variabil și o mai mare flexibilitate în instalare.
Suntem prezenti in toata Romania prin distribuitori si magazine fizice specializate.
Cere o oferta

Our Partners

Anpc SolSolutionare
TE-MA ROMÂNIA S.R.L.
Adresa: Prelungirea Ghencea 65, Bragadiru, jud. Ilfov
RegCom: J40/4075/2000
CUI: RO 12958415
teavainstalatii © 2024 toate drepturile rezervate
cross