0
0,00 lei 0 items

No products in the cart.

Fitinguri PPR fara Insertie

Ce înseamnă fitinguri PPR fără inserție?

Instalațiile de apă lucrează de cele mai multe ori cu temperaturi și presiuni ridicate, eforturi care le predispun de cele mai multe ori la un grad mai mare de uzură. Din acest motiv, special pentru cazul țevilor PPR supuse la eforturi mari acestea sunt dotate cu inserție, element metalic sub forma unui inel, menit să protejeze prinderea. Fitingurile PPR fără inserție sunt acele elemente care nu sunt dotate cu inserție, așadar nu beneficiază de această protecție suplimentară. Utilizarea lor se face în sisteme care nu necesită o rezistență mecanică suplimentară.

Când se folosesc fitinguri PPR fără inserție?

Fitingurile PPR fără inserție pot fi folosite într-o varietate de moduri, în special în sisteme casnice, după cum urmează: instalații sanitare, instalații de încălzire sau sisteme de ventilație.

FAQ

Cum funcționează sistemul de prindere integrat al fitingurilor PPR fără inserție?

Sistemul de prindere integrat al fitingurilor PPR fără inserție este în cea mai mare parte bazat pe proprietățile de rezistență și durabilitate ale materialului. Materialul este deosebit de important deoarece acesta asigură instalarea corectă, dar și funcționarea eficientă a sistemului. Prinderea se face la cald, iar instalațiile de acest tip se folosesc cu precădere în instalații de apă rece.

Sunt fitingurile PPR fără inserție potrivite pentru toate tipurile de instalații sau materiale de țevi?

În general fitingul PPR poate fi folosit pentru toate tipurile de țevi PPR, deoarece are o rezistență foarte bună. În general însă folosire unor fitinguri PPR fără inserție presupune utilizarea acestora majoritar în sisteme care nu presupun utilizarea unor temperaturi ridicate sau a unor presiuni foarte mari, așa cum se întâmplă în cazul instalațiilor de încălzire. Este recomandat că aceste fitinguri PPR fără inserție se pretează mai mult la lucrări de realizare a sistemelor de alimentare cu apă potabilă, acolo unde cerințele nu sunt foarte mari.
Suntem prezenti in toata Romania prin distribuitori si magazine fizice specializate.
Cere o oferta

Our Partners

Anpc SolSolutionare
TE-MA ROMÂNIA S.R.L.
Adresa: Prelungirea Ghencea 65, Bragadiru, jud. Ilfov
RegCom: J40/4075/2000
CUI: RO 12958415
teavainstalatii © 2024 toate drepturile rezervate
cross